Apotheek

De apotheek

Bij apotheek de Roerdomp kunt u onder meer terecht voor:

  • uw medicijnen
  • begeleiding en bewaking van uw medicatie
  • zelfzorgmiddelen en adviezen
  • hulpmiddelen, zoals incontinentie- en diabetesartikelen
  • producten voor huidverzorging.

En natuurlijk voor al uw vragen over geneesmiddelen.

 

Waar vindt u ons?

Alphega apotheek de Roerdomp is onderdeel van gezondheidscentrum de Roerdomp. De apotheek bevindt zich in hetzelfde gebouw als het gezondheidscentrum, maar heeft een eigen ingang (Kauwenhof 10).

De apotheek is geopend op werkdagen van 8:30 tot 18:00 uur. Telefonisch zijn wij vanaf 9:00 uur bereikbaar op: (030) 604 68 53 of per e-mail via apotheek@roerdomp.nl.

 

Spoed buiten openingstijden

Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedeisende geneesmiddelen terecht bij de dienstapotheek in het St. Antonius Ziekenhuis (Koekoekslaan 1, Nieuwegein).

In het weekend van 9:30 tot 18:00 uur en iedere avond tot 22:00 uur, kunt u de dienstapotheek bereiken via de hal van het ziekenhuis. Buiten deze tijden via het loket nabij de huisartsenpost.

 

Medicatiebewaking

Onze dienstapotheek werkt nauw samen met apotheek de Roerdomp. Uw medicijngegevens zijn daar beschikbaar voor de dienstdoende apotheker en er is terugrapportage naar uw eigen apotheek en naar uw huisarts. Zo blijft uw medicatie dossier compleet en kunnen ongewenste interacties tussen verschillende medicijnen worden voorkomen.

Geeft u toestemming voor het LSP, dan zijn uw medicatiegegevens altijd opvraagbaar door andere zorgverleners. Ook buiten kantoortijden.

 

Inloopspreekuur

We hebben elke woensdag van 11.00 – 12.00 uur een inloopspreekuur. U kunt natuurlijk altijd een afspraak maken voor een gesprek op een ander tijdstip.

 

Alphega apotheek

Apotheek de Roerdomp is onderdeel van de formule van Alphega Apotheken Nederland. Alphega apotheken werken samen, om zo goed mogelijke zorg, service en kwaliteit te leveren. Via Alphega Apotheken Nederland hebben wij ook een eigen website: apotheekderoerdomp.nl.