Afspraak fysiotherapie

Afspraak maken voor fysiotherapieafspraak

Een afspraak maken of wijzigen voor fysiotherapie doet u via de centrumassistentes of via de WhatsApp nummers van de fysiotherapeuten. De assistentes zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar op (030) 604 04 14.
U kunt hier ook uw vragen over fysiotherapie stellen. Als de centrumassistente uw vraag niet kan beantwoorden wordt u hierover teruggebeld. Bij dringende vragen zal de centrumassistente direct contact opnemen met uw behandelend fysiotherapeut.

Buiten openingstijden kunt een boodschap achterlaten op het algemene nummer of een e-mail sturen aan fysiotherapie@roerdomp.nl.

 

WhatsApp met uw fysiotherapeut

Fysiotherapie de Roerdomp start een proef tot 1-7-2018 om ook bereikbaar te zijn via WhatsApp.

Gebruik het alléén middels berichten voor:

  • Maken / verplaatsen / annuleren van afspraak
  • Stellen van een (korte) vraag

Uw fysiotherapeut streeft er naar om dezelfde dag te reageren (alléén op zijn / haar werkdagen)

Zie deze pagina voor meer informatie

 

Onze nummers

Arthur Kleijn 06-33989162 Roland Luykx 06-17596779 Erik Roels 06-45722254
aanwezig M  D  W  D aanwezig M  W  V aanwezig  M  D  W  D
Nancy Moorrees 06-19407023 Lisette Roosenboom 06-19022394 Jil de Graaf 06-44151062
aanwezig M  W  D aanwezig D  D  V aanwezig M  D  W  V

 

Bij de eerste afspraak

Het is aan te raden om vooraf in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering na te gaan in hoeverre u voor fysiotherapie bent verzekerd. Voor vergoeding van fysiotherapie moet u zich aanvullend hebben verzekerd.

Bent u niet voor fysiotherapie verzekerd, dan ontvangt u van ons voor de geleverde zorg een rekening. Onze tarieven vindt u hier.

Bij de eerste afspraak vragen wij u het volgende mee te nemen:
– Een geldig verzekeringsbewijs op uw naam;
– Een geldig Nederlands legitimatiebewijs op uw naam.

 

Een afspraak afzeggen of verzetten

Bij het maken van een afspraak reserveren wij tijd voor u. Wanneer u de afspraak wilt afzeggen of verzetten, doet u dit dan zo snel mogelijk en niet later dan 24 uur voorafgaand aan het tijdstip van de afspraak. Daarna zullen wij bij u persoonlijk kosten in rekening moeten brengen, tenzij de gereserveerde tijd alsnog kan worden opgevuld. Deze regeling is conform de landelijke richtlijn van de zorgverzekeraars. Deze kosten kunnen niet worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

 

Waarom moet ik mij legitimeren

Sinds 1 juni 2009 moet iedereen zich bij een zorgverlener kunnen identificeren. Deze identificatieplicht in de zorg is ingevoerd om misbruik met zorgpassen te voorkomen. De legitimatieplicht geldt voor iedereen, dus ook voor kinderen.

 

Huisregels

Onze huisregels staan met andere praktische informatie in onze algemene folder. Wij verzoeken u deze folder vooraf even door te lezen. U kunt de folder hier downloaden als pdf-bestand.