Folders en brochures

Folders en brochures

De folders op deze pagina zijn in pdf. Indien u de folders niet kunt openen, klik dan hier om Adobe Reader te downloaden.

 

Cliëntenraad

Binnen Gezondheidscentrum de Roerdomp is een Cliëntenraad actief. In onderstaande folder leest u meer over haar bevoegdheden en activiteiten.
Cliëntenraad

 

Fysiotherapie

Indien u een afspraak heeft bij een van de fysiotherapeuten kunt u in onderstaande folder vast lezen wat de fysiotherapeut doet en wat er van u als patiënt wordt verwacht.
Fysiotherapie huisregels

 

Haptonomie

Als onderdeel van fysiotherapie wordt ook haptonomie aangeboden. Over met welke klachten u het best terecht kunt bij een haptonomisch fysiotherapeut leest u in de folder.
Haptonomie

 

Klachtenregeling

Heeft u een klacht of geschil met de huisartsenzorg of apotheek en wilt u meer informatie over hoe hier mee om te gaan? Bekijk onze pagina of lees de klachtenregeling
Klachtenregeling

 

Huisregels bezoekers Gezondheidscentrum de Roerdomp

In ons Gezondheidscentrum gaan wij respectvol met elkaar om. U mag van ons verwachten dat wij uw medische hulpvraag correct behandelen en u in begrijpelijk Nederlands te woord staan. Wij verwachten van u dat u onze hulpverleners daarvoor de kans geeft, door ze rustig te woord te staan en geen overlast te veroorzaken voor andere patiënten. Dit geldt voor contact per telefoon, voor huisbezoek en ook als u de praktijk voor een consult bezoekt.
Huisregels bezoekers Gezondheidscentrum-de-Roerdomp

 

Medische Fitness

De afdeling Fysiotherapie biedt voor bepaalde mensen ‘Medische Fitness’ aan. Wilt u weten wat dit is en of het ook wat voor u is? Lees dan onderstaande folder voor meer informatie.
Medische fitness

 

Patiënteninformatie (algemeen)

Vraagt u zich af wie er allemaal werken in Gezondheidscentrum de Roerdomp en wat eenieder doet? In onderstaande folder leest u er meer over.
Patiënteninformatie

 

Persoonsgegevens en privacy – GHC de Roerdomp

Deze folder is bedoeld om u te informeren over u rechten en onze plichten die gelden op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst.
Persoonsgegevens en privacy

 

Wetenschappelijk onderzoek door Huisartsen

Uw huisarts doet mee aan het Landelijk Informatie Netwerk Huisartsenzorg. Dit is een landelijk wetenschappelijk onderzoek naar verrichtingen van uw huisarts. In de folder leest u wat er met uw gegevens gebeurd.
NIVEL patiëntenfolder

 

Telefoonkaart

Wilt u graag alle belangrijke nummers overzichtelijk op een rij? Print onze telefoonkaart of haal hem op bij de balie.
Telefoonkaart 2016