Zorgprogramma’s

Onze zorgprogramma’s

Ook als u niets mankeert kan het nuttig zijn ons zorgaanbod eens door te nemen! Wij bieden namelijk een reeks zorgprogramma’s waarmee u ook gezondheidsklachten in de toekomst kunt voorkomen.

 

Gezond zijn, gezond blijven!

Het kan zijn dat u zich prima voelt, maar door bepaalde keuzes in de leefstijl toch een risico opbouwt voor bijvoorbeeld een hart/vaatziekte, suikerziekte of COPD. Deze aandoeningen komen in toenemende mate voor in Nederland. Wij willen er graag samen met u aan werken deze trend te keren.
Er zijn zorgprogramma’s die u kunnen helpen te stoppen met roken, die u begeleiden naar een leven met meer lichaamsbeweging en die u helpen bij het ontsnappen aan een depressie.

 

Minder slikken

Ook zijn er zorgprogramma’s die bij diabetes, COPD of een hart/vaataandoening de klachten kunnen beperken. Soms heeft het zorgprogramma zo’n positief effect dat dit het voorschrijven van een geneesmiddel overbodig maakt.

 

Overzicht

Genoeg reden dus om eens door ons zorgaanbod te bladeren. Momenteel biedt Gezondheidscentrum de Roerdomp de volgende zorgprogramma’s:

Diabetes
Stoppen met roken
Medische Fitness
Hart- en vaatziekten
Preventie
COPD
Polyfarmacie
Bewegen op recept
Welzijn op recept
Psychische klachten
Verslaving